Maak kennis met

Image Description

Naam: Johnny.

Geslacht: Ruin.

Ras: Gotlandpony.

Wordt enthousiast van: Aandacht en vind het heerlijk om geknuffeld en geborsteld te worden.

Image Description

Naam: Hannelore.

Geslacht: Merrie.

Ras: KWPN.

Wordt enthousiast van: Een buitenrit door de natuur.

Image Description

Naam: Mon Ami.

Geslacht: Ruin.

Ras: Onbekend.

Wordt enthousiast van: In de wei spelen met Johnny.

Image Description

Naam: Nog niet bekend.

Geslacht: Nog niet bekend.

Ras: Nog niet bekend.

Na de verkoop van onze haflinger Jelske zijn wij momenteel op zoek naar een nieuw paard. Zodra wij deze hebben gevonden, zal hij of zij hier een plekje op de website krijgen.

Image Description

Naam: Loberta.

Geslacht: Merrie.

Ras: Gelderse merrie, opgenomen in het KWPN stamboek.

Wordt enthousiast van: Heel veel dingen. Onder andere: Knuffelen, borstelen, wandelen, buitenrijden of rijden in de bak. Loberta liep vroeger ook vol enthousiasme voor de wagen, maar gezien haar leeftijd mag ze nu lekker rustig aan doen en het zware werk laten liggen.

Image Description

Wij hebben 2 varkens, genaamd Spekkie en Knorrie. De varkens worden enthousiast van eten en met hun neus door het zand of de modder wroeten. Ze delen hun weitje met kippen en hebben een eigen nachthok.

Image Description

Bij Zorgstal Balans zijn 2 konijnen. Zij worden enthousiast van vers gras en paardenbloemen en houden ook van aandacht. De konijnen hebben allebei hun eigen hok waar ze gezellig naast elkaar zitten.

Image Description

Er zijn meerdere kippen en hanen die meestal over het hele erf lopen. Ze hebben hun eigen nachthok naast de varkens, maar zij slapen ook vaak gezellig bij de varkens in het hok. De kippen worden enthousiast als zij lekker kunnen rondscharrelen. De kippen leggen regelmatig verse eitjes, die wij dan weer op kunnen eten bij de lunch!

Image Description

Op de Zorgstal lopen 3 katten rond, dit zijn Stip, Panter en Queen. Zij worden enthousiast van aandacht, eten en dutjes doen in de zon. De katten hebben geen vaste plek om te slapen, zij slapen op verschillende plekken op de Zorgstal of bij Jenneke en haar gezin.

Image Description

Binnen is onze hamster Sandy te vinden in haar eigen hok. Ze is een goudhamster. Vaak slaapt ze overdag, maar zij vindt het niet erg om tijdens haar slaap gestoord te worden voor een knuffel of iets lekkers. Ze houdt van aandacht, avontuur en eten. Speciale sticks voor hamsters of doppinda´s zijn haar favoriet. Hier stopt ze graag haar wangen mee vol, om dit later te kunnen verstoppen in haar hok en er lekker op te kunnen knagen.

Image Description

Binnen staan 2 aquariums met vissen. Hierin zwemmen verschillende soorten vissen die erg mooi zijn om naar te kijken. Zij worden enthousiast van een fijn aquarium waar ze ruimte hebben om lekker te zwemmen en met genoeg plekjes om zich af en toe te kunnen verstoppen.

Image Description

Hond Evy loopt ook vaak rond op de Zorgstal. Zij is eigenlijk de hond van Jenneke en haar gezin, maar is ook vaak op de Zorgstal te vinden. Evy is een Border Collie die enthousiast wordt van spelen met een bal en aandacht van iedereen op de Zorgstal. Ze is ook altijd in voor een wandeling.